avb verzekering

Een avb verzekering voor je onderneming

Hoe zit het met de verzekering van jouw business? Heb je er überhaupt wel eens over nagedacht? Als dat niet het geval is, dan ben je niet de enigste hoor. Veel Nederlandse ondernemers zijn hier niet echt mee bezig. Of je nu een MKB bedrijf hebt, of als zelfstandige werkt er zijn diverse soorten verzekeringen die jij als ondernemer kunt afsluiten.

avb verzekeringEr zijn veel verschillende verzekeringen, maar de meest essentiële is toch wel de avb verzekering. Zie het als een WA verzekering voor dingen die jij kapot maakt tijdens de werkzaamheden die je uitvoert namens je bedrijf. Hier kun je als ondernemer gewoon niet zonder. Je kunt hiermee potentieel hoge kosten voorkomen. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor deze zaken als ondernemer. Iets om rekening mee te houden.

Schades kunnen flink oplopen tijdens je werkzaamheden

De schades die je gedurende je werkzaamheden maakt kunnen enorm oplopen. Schades die ontstaan bij een zakelijke opdrachtgever kunnen behoorlijk hoog zijn, denk aan grote apparatuur van een hoge waarde. Ook als je bij mensen thuis over de vloer komt is het aan te raden van een dergelijke polis gebruik te maken. Bij iemand thuis is er natuurlijk ook van alles dat defect kan gaan, misschien zijn de potentiële schades iets lager, maar dan nog! Laat je dus goed adviseren en combineer mogelijk diverse polissen met elkaar. De meeste verzekeraars hebben pakketten speciaal voor ondernemers. Hier kun je advies over krijgen en dan een pakket afnemen. Je krijgt dan vaak een korting op de polis omdat je alles combineert.