sim kaart

Overstappen naar een voordelig sim only abonnement

Je hoort mensen vaak klagen over de prijs die ze betalen voor hun telefoon. Bij veel mensen loopt dit op tot wel €100,- per maand, alhoewel dat wel aan de hoge kant is. Maar zo rond de €50,- per maand betalen is helemaal niets vreemds voor veel mensen. Ze hebben dan vaak ook een abonnement in combinatie met een telefoon.

sim kaartIn feite is dit een soort koop op afbetaling, want de telefoon betaal je namelijk gewoon zelf. Maar dan in een maandelijks abonnement. Je kunt vergelijk sim only abb op internet uitvoeren, omdat er veel verschillende soorten zaken zijn te vinden. Zo betaal je in ieder geval nooit te veel!

Inmiddels is hier een stokje voor gestoken, sommige consumenten waren zich hier namelijk niet van bewust en werden dus in de maling genomen. Er werd namelijk nog wel eens geadverteerd met ‘Gratis telefoon’ en dergelijk, dat was dus misleidend.

Tegenwoordig is het zo dat wanneer je een abonnement afsluit, je altijd een sim only neemt. Vervolgens kun je een lening afsluiten voor het toestel, waardoor alles dus een stuk transparanter wordt voor consumenten.

Geen nieuwe telefoon maar juist minder betalen

We snappen best dat het heel erg leuk is om het laatste nieuwe model in je bezit te hebben. Maar het is ook een hoge prijs die je betaald per maand om dit te kunnen doen. Het is ook mogelijk om je maandelijkse bedrag aanzienlijk te verlagen door nog even met je huidige telefoon te doen. Oke, je hebt dan niet het laatste model. Maar de nieuwigheid is er vaak toch weer snel vanaf. Blijf daarom je huidige telefoon gewoon nog even gebruiken en stap over op een sim only abonnement. Dat kan je gemakkelijk enkele tientjes per maand schelen als je dezelfde bundel blijft gebruiken.